Liebe Brüder und Schwestern in Deutschland und der Welt: Ich möchte euch (also alle Mitglieder der keltischen Kirche und deren verbundener Kirchen und Bischöfe) bitten, sich auf dieser Webseite

zu registrieren. Dort können wir aktuelle Gemeindenachrichten austauschen und auch unsere Gottesdienste in den dortigen Kalender einpflegen. Zudem plane ich, für jede Gemeinde auch eine Seite anzulegen oder Platz zur Verfügung zu stellen, an der sie sich präsentieren können. Bilder aus den Gemeinden sind ebenso willkommen. Bedenkt dabei das es durchaus ein paar Stunden dauern kann, bis ihr freigeschaltet seid. Meldungen bitte an webmaster@keltischekirche.de, bitte verteilt diese Bitte über Facebook oder den Messanger und Whatsapp an alle weiter ;) Danke und Gottes Segen über unsere Kirche und Arbeit.

Dear Brothers and Sisters in Germany and the World: I would like to ask you (all members of the Celtic Church and its affiliated churches and bishops) to visit this website
https://www.keltischekirche.de to register. There we can exchange current community news and also enter our services in the local calendar. In addition, I plan to create a site for each community or to provide space where they can present themselves. Pictures from the communities are also welcome. Keep in mind that it may take a few hours for you to unlock. Please send messages to webmaster@keltischekirche.de, please forward this request via Facebook or the Messanger and Whatsapp to everyone;) Thank you and God's blessing on our church and work.

Attention: These Homepage is a snapshot of the original one. We are archivating and protecting the contents for historical information. Unfortunately we had no newer page from our motherchurch this time. If you have further informations, please feel free for contacting us at webmaster (at) keltischekirche.de

Welcome to the website
of the Celtic Church In Scotland (CCIS)

Beannachd Dia dhuit
(blessings of God be with you)

Although Christian, the Celtic Church had no links
with the Pauline movement which would later become known
as the Roman Catholic and Protestant Chuches and their
Apostolic succession.

The Celtic Church In Scotland or the CCIS
as otherwise known is a Celtic Apostolic Church
headed by our current Bishop Primus,
the Most Rev. Bishop Norman MacLeod (right).

Through our Church website,
we wish that you will find the help to begin or your true path
to our Lord and to assist you in learning more
about Celtic Christianity.

minicrossParts of the Celtic Church in Scotland

The Celtic Church In Scotland is made up of 2 main parts:

The Celtic Apostolic Church (CAC),
which is made up of the clergy of the Church.

And the Celtic Order of Saint Adamnan (COSA),
which undertakes the training of our new clergy,
under the watchfull eye of the Abbot.

Please feel free to browse our website,
and if you have any questions about The Celtic Church in Scotland,
vocations or any general questions please do contact us.

celtichighcross celticcross

© 2008,2012 The Celtic Church In Scotland All rights reserved.
Registered Scottish Charity SC027654