Unsere Gemeinnützigkeit besteht weiter fort, beachten sie die Kontoänderung unter "Finanzen".
Beachten sie ggf. auch bitte unsere News und Dekrete, auch kurzfristiger Art (siehe MV 2018 am 2.12.2018).

About EOC FAQ about EOC / Imprint  EOC Interkommunion   Some Pictures of EOC

Celtic Church in Germany
Saturnstr. 1 , 59067 Hamm / Germany + 49 2381 5444671

Unity Catholic Church in Germany
Am Forsthof 25, 92337 Sulzbach-Rosenberg / Germany +49 9661 8159548

Concordat of Interkommunion

between the Celtic Church in Germany, in German: keltische Kirche in Deutschland (CCIG/KKD),
represented through ++Karl Uwe Eckert, Abb OOC, PS & Archbishop of CCIG

and the Unity Catholic Church, in German: katholisch orthodoxe Einheitskirche in Deutschland
represented through ++Kerstin McNiesh, GeneralAbbs OSS, Bishop UCC & TS CCIG

and the Evangelical Orthodox Church in Uganda, in German: Ev. orthodoxe Kirche in Uganda
Most Rev.Bishop Kiiza Sibayirwa Thomas, Christ King of Peace Diocese  in Bwera Uganda

do hereby enter into a Concordat of Intercommunion between our two faith communities, each a part of the Mystical Body of Christ. We share a common Faith in the One, Holy, Catholic and Apostolic Church founded by Our Lord and Savior, Jesus Christ, and a common sacramental system consistent with traditional Catholic belief, recognizing particularly the preeminence of the Eucharistic Liturgy (Mass) as the core and center of Catholic life.We accept the validity of each other’s Apostolic Succession and Sacramental Orders, and we recognize at the same time the diversity of our separate jurisdictional disciplines and devotional practices.
Therefore we do hereby sanction. approve and encourage joint participation of our church memberships at the Eucharistic table, and we foster and encourage joint celebration of the Eucharist by those in Holy Orders, preserving the discretion of the local authority.
Further, we hereby affirm that each Church will work with the other in a Christ-centered relationship, characterized by mutual love, collaboration in ministry, prudence and the observance of the highest ethical and moral standards. And we affirm that each Church will honor unity with diversity and the primacy of conscience, always based on respectful and prayerful dialogue.This concordat enclosed the ÖRKK (ECCC) Ecumenic Council of Celtic Churches in Germany also and it is in full harmony with their constitutions.in the name of the Father, and of the Son, and of the Holy Spirit

Given this in Hamm February, 8th AD 2015

++Most Rev. Karl Uwe Eckert, Abb OOC, preesiding Archbishop and Primas CCIG

+Most Rev. Kerstin McNiesh, GeneralAbbs OSS, Bishop UCC & TS CCIG

+Most Rev. Bishop Kiiza Sibayirwa Thomas,  the Evangelical Orthodox Church in Uganda

1. Christ King of Peace-Bwera-Uganda
2. Good Samaritan Parish-Kaberere-Kasese-Uganda
3. Good Shepherd Parish-Kampala
4. Holy Trinity Parish-Kasindi

Ok, i will write this and send you a softcopy - we could do all the mail via email and scans. Are you able printing and scan your document (with sign and stamp)?
Parishes:
1. Christ King of Peace-Bwera-Uganda